Sistemes d’informació

Un Sistema d’ Informació intenta representar una part de la realitat quotidiana , aquesta realitat pot ser el Magatzem d’una empresa, una botiga, un banc, el reactor d’una central nuclear etc.. En un Sistema d’Informació hi ha unes entrades d’informació i unes sortides d’informació molt més elaborada; això permet una Acció Directa sobre aquesta realitat.Exemple: treure diners d’un compte corrent del caixer d’un banc.

Exemple: Reservar un bitllet d’avió a través d’Internet.

Per muntar un sistema d’informació fa falta el Hardware i el Software.

Hardware: És la part material , els components físics, és el maquinari.

Software: És la part immaterial , el programari , els components lògics , és el conjunt d’instruccions que indiquen al ordinador que és el que ha de fer , el conjunt de “programes” (Un programa no és més que una seqüència d’instruccions).

1 comentari a “Sistemes d’informació”

Deixa un comentari